Nosilec za kolo KOALAmount
Casio GShock
Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Ride Loose Riders Freestyle Giant
10. junija 2020

Imamo še en slovenski proizvod, namenjen kolesarjem. KOALAmount ni kolo, je pa zelo uporabna stvar, še posebej, če imaš bolj malo prostora ali pa si želiš imeti red v stanovanju, garaži …

Zelo potiho je Peter Palandačič startal z novo spletno stranjo, namenjeno prodaji domačega proizvoda, koristnega za kolesarje in rolkarje. Ker mtb.si sledi skoraj vsemu, kar se dogaja na kolesarskem nebu, smo si tudi sami ogledali to slovensko stvaritev.

KOALAmount
KOALAmount – deli nosilca za kolo

Nosilec za kolo, čelado ali rolko

Glavni del nosilca za kolo je v obliki glave simpatičnega avstralskega rastlinojedega drevesnega vrečarja koale, ki ima na spodnjem delu sidrišče, kamor zataknemo pedal, preostanek nosilca pa predstavljata dva L profila, tja namreč nasloniš pnevmatike.

KOALAmount
KOALAmount – obešalnik za čelado

Pri obešalniku za čelado je obris koale izrezan iz glavnega jedra, čelado pa enostavno natakneš na štrleči jeziček. Poleg obešalnika za eno čelado je na voljo tudi tak za tri.

“Skate” mount oziroma odlagališče za rolko je v bistvu enak kot glavni del kolesarskega nosilca, tako da rolko preprosto obesiš za njeno podvozje.

Stojala in nosilci so narejeni iz milimeter in pol debele pločevine in so prašno barvani. Na voljo so v beli ali črni barvi.

Peter pove:

“Nosilci KOALAmount so nastali v glavi navdušenca, v tem primeru mene, ki ima (pre)več koles, skejtov in druge športne opreme in ni zadovoljen s čisto vsakim izgledom in kvaliteto. Brskal sem in brskal za razne prostorsko učinkovite opcije in na koncu ugotovil, da so opcije neestetske, nekvalitetne ali pa povsem predrage. Ker podpiram lokalno, sem našel razvojno usmerjenega inženirja s primerno delavnico. In to je to!”

KOALAmount
KOALAmount – doma pri BikeBroju

KOALAmount je blagovna znamka podjetja PANA d.o.o. in je del nekoliko širšega “kolesarsko” naravnanega repertoarja, saj se Peter ukvarja tudi s prodajo koles, poslikavo čelad in koles (najbolj znani stranki sta vsekakor BikeBro in Špela Horvat), je tudi koordinator slovenskega pokala B4X.

Video navodila za montažo

Nosilci KOALAmount so trenutno na voljo v treh trgovinah: PANAbikes v Domžalah, Wheelbase-Shop v Trzinu in Kolesarski center Špan na Brezovici.

Če si želiš nosilce prodajati tudi ti, piši na info@koala-mount.com.

KOALAmount na facebooku in Instagramu

Fotografije PANAbikes

Preberi še
Garaža: Petrov tolsti “BMX”

Casio GShock
Ride Loose Riders Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Freestyle Giant
Sledite nam