Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
21. marca 2017

Slovenska podjetnika z vsestransko in priročno mini tlačilko na tržišče ZDA. Gorila vabi k sodelovanju.

SportyGorilla je znamka para z Gorenjske, Tine in Simona, ki sta se ob svojih “dnevnih” službah in majhnih otrocih pred dobrim letom dni lotila še podjetniškega izziva – trženja izdelkov na spletu. Skupaj s kitajskim proizvajalcem sta kot prvi izdelek zasnovala mini tlačilko. Po spletu sta raziskala vse slabosti, ki jih imajo tovrstne pumpice, in poskusila pri svoji vse to odpraviti. Da ne tesnijo, da je menjava med ventiloma presta in schrader nerodna in da hitro izgubiš za to potrebne delčke, da se snema z ventila, da lahko zaradi neposredne obremenitve ventila odtrgaš ventil, pri napihovanju žog pa zlomiš adapter in podobno.

Nastala je še vedno majhna tlačilka s cevko, ki se izvleče iz cevi in privije na ventil. Glava dobro tesni, cevka pa omogoča lahek dostop do ventila tudi pri otroških kolesih in vozičkih. Na eni strani glave je nastavek za ventil presta in na drugi za schrader.

Komplet vključuje še nosilec, ki se pritrdi pod nosilec bidona, adapterja za napihovanje žog in drugih napihljivih reči ter mini kompletek za krpanje zračnic z vzvodoma za snemanje plašča.

Vse skupaj je v ZDA naprodaj po ceni 15,97 dolarja.

Kakovost in izkušnja

Dela je veliko, učenja tudi, pravih rezultatov pa še ni, pravi Tina. Trudijo se za zadovoljstvo kupcev in z zagotavljanjem kakovosti, nudijo tudi doživljenjsko garancijo. Zanima jih tudi izkušnja kupcev in njihovo mnenje o izdelku. Tako so naprimer izvedeli, da takšne tlačilke številni uporabljajo ne le pri športnem kolesarjenju temveč tudi pri kolesarjenju na delo ali pri napihovanju vsega drugega, kar poleg kolesarskih gum potrebuje zrak.

Tlačilko zaenkrat ponujajo le v ZDA, naslednji trg bo britanski, s premajhnim slovenskim pa zaradi navodil in embalaže niti ne spogledujejo, tako da pumpice pri nas ne moreš kupiti.

Tako to ni reklama za izdelek, bolj zgodba o podjetniškem izzivu, povezanem s Slovenijo in s kolesi. Pa ne le to …

Gorila te potrebuje

Športna gorila je močno prisotna v družbenih medijih, zato išče kolesarja ali dva, ki bi ji lahko pomagala pri produkciji fotografij in videov za splet. Če se vidiš v tej vlogi, se oglasi Tini na email. Prav tako, če imaš kakšne svoje zamisli in zanimive izkušnje s podobnimi izdelki.

Gorila seveda ne bo ostala le pri enem izdelku, letos naj bi prišli še trije ali štirje, a so še skrivnost. Ne bodo pa nujno kolesarski, saj je področje SportyGorille širše: športi na prostem, pohodništvo, kampiranje …

www.sportygorilla.com

Dama na uvodni fotografiji ni športna gorila, da ne bo kdo napak razumel 😀 Vse foto SportyGorila

Freestyle gradimo skupaj
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
Sledite nam