Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
22. marca 2017

RockShox obuja staro ime in mu daje novo preobleko. Spremembe tudi pri ostalih, aktualnih modelih.

Judy je nazaj! Ne sicer v takšni podobi kot v devetdesetih, a s piškotki sodobne tehnologije. Če so Judy popolnoma nove vilice s starim imenom, so na drugi strani prenove deležne tudi vilice Recon, Reba in Sid.

RS Judy

Nov trend je vsekakor os Boost in Judy ponuja ravno to. In to za plašče do širine 2,8 v 27,5 in 29-palčni izvedenki. RS Judy je zgrajena okoli podobne osnove kot Pike. Paradni konj pri Judy bo nosil oznako Gold RL. 80-120 milimetrov hoda, 30-milimetrske potopne cevi, obarvane v črno, Solo Air, Motion Control LR, z možnostjo nastavitve kompresije in hitrosti vračanja. In seveda 15-milimetrska os Maxle dolžine 110 milimetrov.


Standard Boost od sedaj tudi pri cenovno dostopnejših vilicah.

Judy TK je cenejša izvedenka in bo v začetku na voljo kot OEM oziroma za prvo vgradnjo. Osnovne karakteristike so podobne kot pri boljšem modelu, le da potopne cevi niso črne. Za blaženje skrbi Solo Air spring, ponujena nastavitev pa je le hitrost vračanja. Gumb za zaklep je na sami vilici.

Prenovljeni Recon

Dve dolžini hoda. Prva bo ponujala hod med 80 in 120 milimetri, druga pa med 130 in 150. Na voljo bo v 27,5 in 29-palčni izvedenki s standardom Boost. Pri 27,5 palcih bo kompatibilen tudi s plaščem do širine 3.0.

RS SID

Za kroskantrijaše dobrodošla novost je tudi prenovljeni SID, ki bo v različici RL ponujal enako tehnologijo kot lani izpopolnjena RLC in World Cup. Hod bo še vedno med 80 in 100 milimetri, 32-milimetrske potopne cevi bodo v črni barvi, standarda bosta oba – klasični s 100 x 15 mm osjo in Boost.

Reba

Prenovljena Reba RL bo ponudila hod vse do 150 milimetrov in tudi ta bo na voljo v obeh standardih – 100 x 15 in Boost. Tri različice glede na dolžino potovanja 32-milimetrskih črnih potopnih cevi bodo: 80-100 milimetrov, 120 milimetrov in 130 do 150 milimetrov.

Več na sram.com. Ali obišči skm.si.

Na uvodni fotografiji RockShox Judy Gold RL. Foto Sram

Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam