Valamar SI 2021
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
26. aprila 2012

Starim v zabavo in mladim v poduk: mtb.si digitalizira stare VHS kasete! Tokrat prispevek z dirke v spustu za svetovni pokal pred 14 leti v Italiji s Športne scene na POP TV.

“Ojoj,” ti zlahka uide ob novici, da smo se spravili stare zaprašene VHS kasete iz devetdesetih let prenašati v digitalno obliko in naprej na naš YouTube kanal.

Začenjamo s prispevkom s spusta za svetovni pokal v Nevegalu konec maja 1998. Dež, blato, trojica Slovencev – Aljoša Martinjaš, Mitja Šorn in Jure Gantar – zmagovalca Cedric Gracia in Sari Joergensen ter neki “Flash” Gordan s kamero. Objavljeno v oddaji Športna scena na POP TV. Zanimivo tudi za današnji rod ljubiteljev gravitacije.

Kako vam za naslednjič diši sezona 1998 v paralelnem slalomu, serija Animal dvoboj? Pa potem prvi svetovni pokal v Mariboru iz leta 1999?

Imaš kasete? Pošlji!
Če se tudi tebi še kje valjajo video kasete s posnetki, vrednimi objave, in veš, da se jih nikdar ne lotiš preseliti v digitalno dobo, jih lahko pošlješ tudi nam. Najvišjo rešeno ločljivost ti naložimo na strežnik, seveda bodo posnetke videli tudi obiskovalci mtb.si.
Če imaš kaj že v digitalni obliki, se prav tako oglasi, radi objavimo starim v zabavo in mladim v poduk.
Oglasi se na mail.

Valamar SI 2021
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam