16. decembra 2019

Z Outdoor Station že tretjič zapored po najboljših toskanskih trejlih. Med 26. decembrom in 2. januarjem.

Še nimaš načrtov za prihajajoče novoletne praznike? Morda te premami ponudba Outdoor Station. Teden dni v Toskani. Med 26. decembrom in 2. januarjem.

Maremma

Južno-toskansko primorje med mestoma Piombino in Grosetto ni le zbirka lepih peščenih plaž, etruščanskih izkopanin, starih term, pristnih toskanskih mestec in naravnih parkov, je tudi raj za ljubitelje kolesarjenja po enoslednicah. Območje, znano tudi kot Maremma, gosti številne MTB lokacije s trejli, med katerimi je veliko vrhunskih, vedno se najdejo primerni za vse nivoje kolesarskega znanja.

Letos bo praznovanje novega leta že tretjič zapored v organizaciji ekipe Outdoor Station, ki obljublja šest dni kolesarjenja po najboljših toskanskih trejlih, s super gostoljubljem in z lokalno kulinariko na turistični kmetiji. Letos bo na sporedu kar nekaj novih tur in takšne avanture resnično ne smeš prezreti.

Ponudba vključuje …

… sedem nočitev v apartmajih ob turistični kmetiji s polpenzionom, silvestrsko večerjo s srečelovom, šest dni skrbno izbranih gorskokolesarskih tur z izkušenimi slovenskimi gorskokolesarskimi vodniki z licencami, vrečko dobrodošlice in dodatne ugodnosti za udeležence …

Kolesarski program je fleksibilen in ga dnevno prilagodijo skupinam, razmeram in željam udeležencev.

Cena paketa znaša 699 evrov.

Podrobne informacije o celotnem paketu najdeš na outdoorstation.si.

Sledite nam