26. aprila 2013

DH, paralelni slalom in speed & style s kalifornijskega festivala, Nemci na La Palmi, festival v Queenstownu, Pilgrim na XC krogu, obisk pri Mootsu in vzhodnoevropska turneja MOD.

Sea Otter: Paralel’c


Današnja tema je otvoritev severnoameriške sezone, festival Sea Otter Classic na dirkališču Laguna Seca nad Montereyem v Kaliforniji.
Prvi video: Dobra stara šola dirkanja skozi zavoje in čez skakalnice, brez kontakta med tekmecema. Zmagovalca Jared Graves (pred Stevom Peatom na SC Bronsonu 650b) in Jill Kintner.

Videa finala spusta, ki ga je dobil Aaron Gwin – na 29-palčnem enduro kolesu – trenutno ni možno vgraditi. Oglej si ga na pinkbike.com

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

Sea Otter: Speed & Style


Disciplina, ki jo na X igrah prakticirajo na motorjih in snežnih saneh, zdaj že tradicionalno na Sea Otterju. Super, le dovolj vrhunskih kolesarjev moraš imeti.
Žal nihče ne objavlja videov s krosa. Tam sta zmagala Marianne Vos in neverjetni povratnik Miguel Martinez!

Nemci na La Palmi


Za zapomnit za naslednjo zimo: nemška druščina z Guidom Tschuggom, Jasperjem Jauchom, profesorjem Thomasom in našim veteranskim prijateljem Stefanom Mangelsdorffom fura na Kanarih.

Queenstown, NZ


Vsaj z videom lahko malo obiščemo nedavni festival v Queenstownu na Novi Zelandiji. Tudi nekaj znanih fac iz Severne Amerike in Evrope je poletelo tja.

Pilgrim XC


Kako si fristajler Sam Pilgrim predstavlja XC furco.

Pri Mootsu


Pornografija za ljubitelje okvirjev iz titana, obisk pri butičnem proizvajalcu iz Steamboat Springsa, Kolorado. Luštna varilka.

MOD “Vzhodna Evropa”


Nekaj utrinkov “vzhodnoevropske” turneje Masters of Dirt (Zagreb-Ljubljana-Beograd). Kdaj bodo vsaj Avstrijci poštekali, da se čez njihovo južno mejo ne začne Vzhodna Evropa – ne politično-zgodovinsko, ne geografsko?

Sledite nam