7. novembra 2014

Cam McCaul in Unreal na Weather Channelu, Natural MTB na Korziki, češki film Signatures in francoski Hexagone, špansko sobivanje, Jamajka, varilec Frank, Poljak v ZDA in še enkrat SSCXWC.

Cam McCaul se javi na Weather Channel


V enem bolj zabavnih videov zadnjega časa je bolj malo furanja. Cam se v živo oglasi v oddajo AMHQ tv programa The Weather Channel, da pove nekaj o snemanju novega filma Unreal produkcije Teton Gravity Research.

Natural MTB na Korziki


Rodolphe Pasciuto (Naturalmtb), ki nas je poleti pozabaval s tehničnim furanjem v naših Julijcih, je bil nazadnje na Korziki.

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

Film 1: Signatures


Češki film Signatures, ki so ga snemali po celem svetu, je končno na ogled v celoti. Pol ure akcije. Furajo Michal Maroši, Szymon Godziek, Guido Tschugg, Tomaš Slavik, Tomaš Zejda, Johannes Fischbach, Filip Polc, Patrik Leitner in drugi.

Film 2: Hexagone


Pol ure s top Francozi v Franciji. Furajo Antoine Bizet, Antoine Dubourgnon, Yannick Granieri, Mehdi Gani, Louis Reboul, Rémi Thirion, Richard Fert, Anthony Rocci, Pierre Edouard Ferry in Pierre Charles Georges.

Sobivanje


Video španske organizacije IMBA o sobivanju gorskih kolesarjev z drugimi uporabniki.

Jamajka!


Reportažica iz malo drugačnega okolja.

FTW


Zgodba o legendarnem varilcu, znanem pod titulo Frank The Welder, ki je prišel tudi v mtb hišo slavnih.

Poljak v ZDA


Peter se odpravi na obisk legendarnih mtb lokacij na zahodu ZDA: dirkal DH Kamikaze, fura ob jezeru Tahoe in se pofočka v rojstnih krajih športa v okrožju Marin. Se lahko kdo poistoveti?

SSCXWC14KY


Še en ogleda vreden s singlespeed ciklokros SP v Kentuckyju. Hrvati se še vedno sprašujejo, kdo je na 17. sekundi v dresu zagrebškega BK Ciklus 😀

Sledite nam