10. januarja 2013

Nanos še enkrat, tokrat hitro; nedeljski XC Drenova, zimska liga 4; in dva izmed najboljših leta 2012 na scrcrw.com, logaški Punx in poljski BMX trip v Slovenijo.

Nanos (malo hitreje)


Spust od lovske koče na Nanosu je morda največkrat objavljen “on-board” posnetek lanskega leta na mtb.si. Videov, ki so le “naglavni” ali “naprsni”, se poskušamo izogibat (sploh če so naravnost spominske kartice naloženi na splet), a za primerjavo z dosedanjimi z Nanosa objavljamo še enega, ob katerem se zdi, da so drugi počasni posnetki. Robi Kordež pred Primožem Štrancarjem, v sončnem zahodu, posvečen Orbeinemu soborcu Inakiju Lejarreti.

XC Drenova


Aktualno poročilo: akcija z nedeljskega XC Drenova nad Reko, zimska liga št. 4.

Pokrovitelj rubrike Video 1/4ek
{loadposition inside}

Punx @ Logatec na scrcrw.com


Hrvaški BMX (malo tudi MTB) fristajl blog scrcrw.com je objavil izbor 15 najboljših “lokalnih” videov iz minulega leta. Lokalnost jemljejo enako čezmejno kot mtb.si, zato objavljamo enega od vrste slovenskih vrhuncev leta 2012.
Težko se je bilo odločit, ampak naj bo to video odbitega Roka Simšiča – Punksa iz Logatca. Avtor je Matjaž Brus. Obvezno pogledat še Krivca, Pušnika in še kaj …

Ave BMX Team Slovenia Trip


Povezano s Slovenijo, torej za v Video 1/4ek. Še en video iz izbora scrcrw.com, lanski trip poljskih BMX jezdecev v Slovenijo.

Sledite nam