15. maja 2020

Naš dopisnik iz regije #MTBJV poroča o selitvi in preimenovanju lokalne trgovine. Marč vabi, Zverinice pa so ves čas karantene pridno gradile za SloEnduro na Gorjancih.

Končalo se je sedem let druženja v garaži (Marč je temu prostoru rekel trgovina in servis koles). Sledila je selitev v večji poslovni prostor in otvoritev nove trgovine. Glede na trenutni razvoj corona situacije pa bi se trgovina morala odpreti šele sedaj. Ker bi tako lahko zapisali: “Kar nas ne pogubi, nas okrepi. Vrnili smo se večji, bolj založeni, izkušenejši …”

 

Dovolj zajebancije. Velodrom, trgovina in servis koles, se je v začetku marca preselil na novo lokacijo (Košenice 33, 8000 Novo mesto). Večji poslovni prostori nudijo obiskovalcem večjo izbiro izdelkov, zaposlenim pa kakovostnejši delovni prostor.

 

S spremembo lokacije se pojavi tudi novo, verjetno primernejše ime trgovine: Bike Expert.

Zdravo jedro pa ostaja enako tudi odslej. V salonu vas pričaka izkušeni šef Marjan Zver – Marč, tehnične težave s kolesi pa kvalitetno in hitro rešuje Marko Fink (ne spomni se, da ni kdaj zaključil SloEnduro dirke zaradi težav s kolesom. Kar je dobro 🙂 ).

 

Zvesti pa ostajajo tudi priljubljenim znamkam s kakovostnimi kolesi Mondraker, Fuji, Saracen, Kellys in ostalo MTB opremo O’Neal, Fox, Leatt, Endura …

 

Celotno ponudbo si oglejte na spletu (domena ostaja stara) ali pa obiščite trgovino.

 

Med samoizolacijskim premorom, ko je le servis deloval, pa še ta po posebnih pogojih, pa je nastajal nov trail na Gorjancih. KD Zverinice že sedaj pripravljajo terene, da prva dirka SloEnduro serije v avgustu ne bo razočarala.

 

www.velodrom.si

+386 (0)41 967 153

info@velodrom.si

Delovni čas:

Od ponedeljka do petka 8.00 – 18.00

Sobote 8.00 – 12.00

{loadposition inside}

Sledite nam