1. januarja 2020

Pri tej številki so se lani ustavile objave na mtb.si. Malo? Veliko? Nekaj srednjega? Za ekipo vsekakor izpolnjen še en cilj.

Pri tej številki so se lani ustavile objave na mtb.si. Malo? Veliko? Nekaj srednjega? Za ekipo vsekakor izpolnjen še en cilj. Ožji del ekipe sestavljamo štirje stalno pisoči. Od tega dva komaj kdaj prestavita zadnjico izza računalniške tipkovnice. Dva pa sta še vedno tekmovalno kolesarsko in popotniško nastrojena. In kaj tako posebnega se je zgodilo lani?

Ni bilo ravno leto presežkov, če govorimo o številu prispevkov, ampak daleč od rekorda tudi nismo bili. Rdeče niti nam skoraj ni zmanjkalo, pa tudi hitri smo bili z objavami, če je bilo potrebno. Včasih smo delali tudi ponoči, da smo si podnevi lahko privoščili urco ali dve na kolesu.

Po dveh letih smo zopet naredili družabni vikend z našo ekipo in zvestimi bralci. Rab 2017 je zamenjal Rabac 2019! Na družbenem omrežju facebook smo prebili mejo 12.000 všečkov in to brez oglaševanih oziroma plačanih “lajkov”.

V preteklem letu smo stavili na tri nove stalne rubrike. Iz Tahitrih smo izločili disciplino BMX race in vse kar pritiče ter jo poimenovali BMX tahitrE. Zraven smo vključili še kot gobe rastoče pumptracke in njih novičke. Rubrika se je prijela. Včasih smo bili nad ogledi tudi krepko presenečeni.

Kaj bi brez malčkov in mladcev na kolesih? Ne bi bilo niti nas starih prdcev. Tudi rubrika Nadobudni malčki (na začetku smo jo poimenovali Mali šrederji) se je pozitivno uveljavila. Zaenkrat sicer samo z dvema domačima nadobudnežema, a v novem letu pričakujemo še kak video.

Še ena pozitvina. Ob sobotah so vas razveseljali štirinožni prijatelji in njihovi kolesarski gospodarji. Zagotovo dober odziv, a je tovrstnih videov premalo za objavo enkrat tedensko. Zagotovo pa še kakšnega dobrega kdaj objavimo posebej. Namesto “pasjih” sobot z novim letom startamo z rubriko, ki bo zagotovo primamila kar nekaj kolesarskih popotnikov.

Po dolgem času smo ponudili izdelek lastne blagovne znamke – nogavice mtb.si: Nogavice mtb.si so tu

The Bike Wanderers. Še ena zgodba z mesečnimi poročili deklet, ki potujeta po Južni Ameriki. Hote ali nehote smo poleg družbenih omrežij postali “uradni” glasnik neustrašnih Anje in Barbare.

Zopet smo se trudili s čim hitrejšimi novicami o dogajanju v svetovnem pokalu. Ni šlo niti brez napovedi dirk, uradnih in udarnih videov s prizorišč in fotogalerij, ki so nam jih pripravili domači fotografi.

Klasične tematike so ostale – Tahitre, Video sredica, Video 1/4ek, Video 5ek. Zgodb je bilo veliko. Skoraj za vsak gorskokolesarsko / makadamkarsko / BMXarski okus.

In trudili se bomo še naprej. Za vas in za nas!

Vse dobro v letu 2020 vam želimo Andrej, Aleš, Matej in Uroš. Starci, ki skrbijo, da se vsi počutimo mlade!

Sledite nam