25. novembra 2016

Od decembra pa vse do marca v škofjeloški okrepčevalnici Mah. Razkrivamo decembrsko dogajanje.

Tako kot lansko bodo tudi letošnjo zimo v škofjeloški okrepčevalnici Mah vsako sredo ob 19. uri prirejali gorskokolesarska druženja .

Od začetka decembra do konca marca boš lahko spoznal(a) Bosno, Livigno, Južno Ameriko, Maroko in Himalajo, etapni dirki 4 Islands ter Transdinaro in slovensko turnokolesarsko pot.

Druženja se bodo dopolnjevala še z nasveti o nastavitvah kolesa, športni prehrani ter osnovah prve pomoči.

Tokrat predstavljamo tematike meseca decembra:

7. december

Obrazi Bosne. Letos jo je ekipa MahMTB obiskala s tremi skupinami in vsaka jo je doživela lepo, a drugače. Vodene ture po Bosni bodo tudi v letu 2017 in sicer med majem in oktobrom. Zopet bo na sporedu obisk planine Vranica in kolesarjenje do Preroškega jezera. Bosna je bila na večerih MahMTB predstavljena že lani, a tokrat bo povsem drugačna.

{loadposition inside}

14. december

Lepote Livigna. A le na fotografijah. Če pa si želiš, lahko Livigno spoznaš tudi v živo med 8. do 15. julijem 2017, ko te bo MahMTB tja peljal na gorskokolesarske počitnice. Apartma je že rezerviran!

21. december

Na obisk pride gorskokolesarski božiček. Vsakemu obiskovalcu bo prinesel darilo. Najlepša bodo dobili tisti, ki bodo ta večer pokazali vsaj 5 svojih fotografij z gorskokolesarsko tematiko. Najlepša po izboru gledalcev bo še posebej nagrajena.

Druženja se bodo nadaljevala v januarju. Kakšna bo takratna tematika pa izveš takoj, ko pri Mahu objavijo koledar.

MahMTB lahko slediš na facebooku

Aha! Kje pa je okrepčevalnica Mah?
Za športno dvorano Poden v Škofji Loki.

Naslovna fotografija Matej Hartman

Sledite nam