10. januarja 2019

Prostovoljni vpoklic določenih modelov koles Roubaix, Ruby, Diverge in Sirrus s sistemom Future Shock.

Čeprav ne gre za noben model gorskega kolesa, se zavedamo, da naši bralci posedujejo tudi kakšno cestno ali gravel kolo, zato objavljamo varnostni vpoklic porizvajalca koles Specialized.

Spoštovani uporabnik kolesa Specialized. Proizvajalec je izdal prostovoljni vpoklic za izbrane modele koles. Težava je v pritrditvenem obroču na krmilni cevi.

Če si lastnik kolesa Specialized Roubaix, Ruby, Diverge in/ali Sirrus s sistemom Future Shock (seznam modelov najdeš v tabeli spodaj), te prosijo, da kolo takoj prenehaš uporabljati in ga pripelješ k najbližjemu pooblaščenemu prodajalcu koles dotične znamke. Če nisi prepričan ali je tvoje kolo v vpoklicu ali ne, ti bo to lahko povedal pooblaščeni prodajalec koles Specialized.

V čem je težava?

Pritrditveni obroč na krmilni cevi je lahko dovzeten za pokanje zaradi obremenitev, kar lahko privede do nenadne izgube nadzora nad kolesom.

Kaj bo proizvajalec naredil?

Če je tvoje kolo v vpoklicu, bo pooblaščeni prodajalec koles Specialized pritrditveni obroč brezplačno zamenjal z novim, izboljšanim obročem.

Morebitna vprašanja lahko nasloviš na svojega pooblaščenega prodajalca ali na Specialized Rider Care: ridercare@specialized.com.

Sledite nam