3. marca 2016

Nov logotip, spletna stran in svež zagon slovenskega pokala v gorskokolesarskem krosu.

SloXcup je zaživel z novo spletno stranjo. Jeseni, ko se je odbor za gorsko kolesarstvo pri Kolesarski zvezi Slovenije odločil posodobiti delovanje slovenskega pokala v krosu, je izbral tudi koordinatorje tekmovanj v olimpijskem krosu in spustu ter s tem začel novo obdobje najstarejše gorskokolesarske discipline pri nas. Koordinator za kros je postal Energijin Mitja Tancik in se ob potrditvi v mesecu januarju z ekipo takoj lotil sprememb.

Prva naloga je bil usklajen koledar tekmovanj za prihajajočo sezono, seveda s posvetom z organizatorji. Novost je tudi sprememba tekmovalnega pravilnika, najdeš ga tukaj, ter tudi druga določila, ki bodo veljala v prihajajoči sezoni ter izbor tekmovanj v naslednjih sezonah.

Na novo je oblikovana tudi podoba startnih številk, logotip, ozadja za podelitev priznanj in reklamni panoji (bannerji) za progo. Pridobili so tudi nove pokrovitelje za sezono 2016. Glavni pokrovitelj bo Cube, ostali pokrovitelji pa Cycling science, BODIFIT in Energija.

Naslednji korak je vsekakor spletna stran. Podobnost s tisto za pokal SloEnduro ni naključje, saj je avtor obeh strani Jan Perše. Spletna stran bo postregla z aktualnimi novicami, razpisi tekmovanj, rezultati in foto ter video galerijo.

Ekipa SloXcup

Jaka Tancik iz domžalske Energije, Deš Flešov Mitja Černe, Mohor Vrhovnik iz kamniškega Calcita, Janez Dejak KD Melamin, Igor Mlakar MBK sportR.si, Jure Laharnar KD Sloga, Žiga Blatnik KK Završnica, Tine Mahkovec UniorTools Team, Uroš Kresnik Leše, Simon Došen KK Ravne, Luka Čanak BBK Šišmiš ter Frane Kranjec prijavim.se in Zoran Jagodič AZ Net (timing).

SloXcup se začenja 28. marca z XC Griči v Vrtojbi. Razpis najdete tudi v koledarju na novi spletni strani. 

www.sloxcup.com

Preberi še
Koledarji kapljajo: tu je slovenski XC 2016

 

Sledite nam