GShock
Freestyle logo Wheelbase Ride Murska Sobota Devil's trails
13. decembra 2016

Reinkarnacija legende je že na spletu, na voljo spomladi 2017.

Pa smo ga dočakali. Novi Pony. Podjetje Gor kolesa je predstavilo novo generacijo Rogovih koles. Na spletu je že na voljo prvih 500 oštevilčenih primerkov.

Pony

Še vedno se vrti na 20-palčnih obročnikih, okvir je zložljiv in bo na voljo v dveh modelnih različicah in številnih opremskih izpeljankah. Klasične jeklene cevi je zamenjal aluminij, obroči so pri večini izpeljank dvostenski, lahko je brez prestav, lahko jih ima tri ali pet. Modela, kot rečeno, sta dva in sicer Classic in Sport. Classic ima v okvir integriran zadnji prtljažnik, Sport je brez, oba imata blatnike in luči. Sport bo na voljo s tremi ali petimi notranjimi prestavami, Classic pa brez, s tremi in s petimi prestavami. Barvna paleta je široka. Več podatkov pa najdeš na spletni strani rogbikes.com.

Prednaročila

Pri proizvajalcu so se odločili, da kolesa ponudijo tudi pred začetkom uradne prodaje, ki je predvidena spomladi. Morda zanimivo za zbiralce in tiste, ki želijo biti med prvimi – prek spleta lahko naročiš eno izmed posebej oštevilčene serije 500 koles. Le-ta bodo opremljena s sedežem Brooks.

Goni Pony

Kaj pa legendarna dirka s Ponyi na Vršič? Po specifikacijah sodeč bo “dirkaško regularen” le en model in sicer Classic brez prestav, ki je v prednaročilu na voljo za 329 evrov.

Pony Classic
Pony Sport

Rog Bikes je tudi na facebooku

Naslovna fotografija prijavim.se

Novico in fotogalerijo s predstavitve novega “žrebca” si lahko ogledaš na prijavim.se.

Preberi še:
Rog gre na Gor

Freestyle luči
Wheelbase Ride Murska Sobota Devil's trails Freestyle logo
Sledite nam