Pasja pravljica
Casio G-Shock
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Ride Loose Riders
27. aprila 2021

… in tudi za tiste, ki si jih želijo. So naši najzvestejši spremljevalci. Doma, na trejlih globoko v gozdu ali kjerkoli na tem svetu.

Vse se začne na trejlu. Blage neravnine, ostri zavoji, preskakovanje ovir, cikcakanje po znanih poteh. Potep po jutranji rosi prinese tisoč vonjav. Poznaš tisti občutek, ko s svojim trebuhom pometeš roler in “poskrabaš” kamenje? To so spomini na bogato življenje kolesarjevega psa.

Raven je 13-letna upokojena “trail” psička, ki živi z Darrenom McCouloghom, enim od ustanoviteljev in direktorjev produkcijske hiše Anthill Films. Raven je doma v Squamishu v Britanski Kolumbiji. Starost jo je upočasnila in sedaj leži na dovozu in opazuje psa za psom, ki spremljajo svoje prijatelje, ko se odpravljajo na vožnjo po lokalnih poteh.

Film te iz Britanske Kolumbije popelje v Utah ter Južno Afriko in spet nazaj, vmes pa spoznavaš različne pse, ki ljubijo trejle tako močno kot njihovi kolesarski prijatelji.

Film Pasja pravljica je narejen kot tesna vez med psom in njegovim spremljevalcem, njegovim gospodarjem in njegovim prijateljem. Pusti, da tvoje misli malo odtavajo in se približajo tistemu, kar se skriva za srečnimi pasjimi očmi. Trenutek, ko se pogledi srečajo, je vedno več kot le pes na dovozu, ki gleda svet, ki brzi mimo njega.

Nastopali so: Raven, Levy, Syd in Lucy, Driggs, Nash, Emmy, Joey, Zoe, Max, Hobart, Rusty, Chase in Gomez.

Produkcija Scott Jewett in Darcy Wittenburg, režija Anthill Films. Za #RideShimano.

Oglej si še

Markovih devet milj

Freestyle gradimo skupaj
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam