13. aprila 2012

Bike park Pohorje po načrtu jutri (v soboto 14. aprila) odpira modro linijo; v Kranjski Gori in na Javorniku zaradi dežja in zamude pri delih otvoritev prestavili za teden dni na petek 27. aprila.


Pohorje

Bike park Pohorje kljub slabi vremenski napovedi odpre vrata ta konec tedna. V soboto in nedeljo bodo vzpenjačo “laufali” od 10. do 18. ure, ne glede na vreme.
Odprta bo le modra linija z izjemo šestih zavoj oziroma približno 100 m dolgega odseka v spodnjem delu.
Od ponedeljka bo petka vzpenjača ne bo delovala zaradi remonta.
www.bikeparkpohorje.si

Kranjska
V Fun bike parku v Kranjski Gori jim mokro vreme ne gre ravno na roko pri gradnji novih objektov. Poleg tega je vmes padel še remont štirisedežnice. Zato so otvoritev s petka 20. aprila že prestavili na teden dni pozneje, na petek 27. aprila. “Upamo, da se bodo novi objekti, ki jih ne manjka, do takrat posušili in omogočili veliko zabave,” so zapisali na spletni strani.
www.bikepark.si

Javornik
Tudi v mountainbikeparku Javornik jim dež meša štrene. “Tudi včeraj, ko je bilo sonce, nismo mogli delati, saj je bila zemlja preveč namočena,” pravi Sebastjan Stres. Otvoritve, napovedane za soboto 21. aprila, sicer še niso uradno prestavili, a se bo to skoraj zagotovo zgodilo. Rezervni datum otvoritve je petek 27. april.
www.mtb-javornik.si

Uvodna fotografija je še ena sveža graditeljska iz Kranjske Gore, foto Fun bike park KrG.

Sledite nam