Casio GShock
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
6. januarja 2020

Na vrhu vrnitev svetovnega pokala v Slovenijo, a ne v klasičnem poročilu temveč skozi oči na pol rezidenčnega influencerja.

Na vrhu vrnitev svetovnega pokala v Slovenijo, a ne v klasičnem poročilu temveč skozi oči na pol rezidenčnega influencerja.

Top 5 maja 2019 …

1. World Cup Maribor 2019: Prišli, videli, obnemeli

Svetovni pokal na Pohorju v zadnjih dneh aprila je bomba in vsi smo bili navdušeni, da so se najhitrejši na svetu vrnili v Slovenijo. Podpisani zbiralec statistik imam tam veliko dela za mikrofonom, tako da imamo s tega cirkusa veliko manj vsebin, kot bi si želeli. Zato je še toliko bolj dobrodošel BikeBrojev prispevek. Njegovo videnje prireditve in še video za priboljšek.

2. Trgovina Enduro je sedaj doma v Dobji vasi

Velika pridobitev za koroške kolesarje. Bravo Janč!

3. Javna razprava na temo Zakona o ohranjanju narave

Čisto kratek poziv, da preberete predlagane spremembe ZON in vabilo k pripombam in predlogom. Nas veseli, da vas zanima.

4. Novi časi za Elan – morda tudi kolesa?

O še eni prodaji begunjskega Elana in morebitnih interesih za obuditev znamke koles. Samo en kos Ines in njenih prijateljic damo na naslovko, pa divje klikate …

5. iXS EDC Kranjska Gora: Vremenska loterija in dvojni spored

Poročilo z dirke evropskega pokala v spustu v Kranjski Gori. Blatni masaker. Žal serija iXS letos pri nas le v Mariboru.

Preberi še
Najbolj brano v januarju 2019
Najbolj brano v februarju 2019
Najbolj brano v marcu 2019
Najbolj brano v aprilu 2019

Freestyle zaposluje
Ride Loose Riders Wheelbase Freestyle Giant Ciklo Centar
Sledite nam