15. novembra 2010

mtb.si išče sodelavce za prenovo spletne strani. Si morda pravi ti pravi zidarski mojster/mojstrica za gradnjo novega doma?
Spomladi bo spletno mesto mtb.si – mountainbikeslovenija dočakalo šest let. Doslej večjih sprememb na strani nismo delali, na spletu pa se je od leta 2005 marsikaj spremenilo, zato si želimo šesti rojstni dan dočakati v novi obliki.

mtb.si bomo zgradili povsem na novo, hkrati pa bi radi obdržali vse, kar že poznate. Ker so med nami le drugačne vrste ustvarjalci, bomo pri tem potrebovali tudi pomoč zidarskih mojstrov za spletne strani.

Ponudnikov takšnih storitev je ogromno, mi pa smo se odločili, da najprej potipamo, če se kdo najde med bralci mtb.si. Pa ne zato, da bi kaj prihranili – prej zato, ker “feni” že poznate stran, vsebino in vsaj malo tudi ustvarjalce. Tako se lahko prej in bolje ujamemo.

Izkušenim ekipam profesionalcev dajemo prednost pred “freelancerji”. Razširjenim aplikacijam za urejanje spletnih vsebin dajemo prednost pred obskurnimi ali posebej izdelanimi.

Želimo si dolgoročnega sodelovanja pri razvijanju mtb.si tudi potem, ko bo nova stran že delovala.

Prijavite se tako, da pošljete naslednje:

– izkušnje (naštejte dokončane projekte/spletna mesta):
– kdo/kaj ste (posameznik, s.p., podjetje …):
– CMS, ki bi ga priporočili:

– kontaktne podatke, seveda (email, telefon):

Vse na email do vključno ponedeljka 22. novembra.

Sledite nam