mtb.si
Casio GShock
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
27. junija 2020

Danes, 27. junija, je rojstni dan mtb.si. Brez žura, nadomestili ga bomo s festivalom Ljubljana MTB vikend v septembru. Zaenkrat pojdi furat pa majico in/ali nogavice si lahko kupiš.

Dober dan, draga bralka, spoštovani bralec.

Danes je rojstni dan mtb.si, spletne strani in vsega, kar se vrti okoli nje. Stran smo začeli polniti že tedne prej, preizkušali smo jo in uglaševali, javno prižgali in razbobnali pa 27. junija 2005. Čuk jo je prižgal na svojem strežniku, seveda, poleg pet let starejše Table. Kako lepo bi bilo, če bi še vedno bdel nad strežnikom.

mtb.si

Koliko objav smo nakavsali v petnajstih letih, ne znamo več prešteti. Gigabajte. Pred tedni smo šli na mtb.si 3.0. Zanimivo, kako se po nekaj obiskih nove strani komaj še spomniš, kakšna je bila prejšnja, kajne? Zato sem za naslovno prilepil posnetek čisto prve podobe.

Ta vikend nimamo žura, nadomestili ga bomo s festivalom Ljubljana MTB vikend od 18. do 20. septembra. Zdajle pa z nami najbolje praznuješ tako, da greš na kolo. Pa majico “Furamo že od 2005” in/ali nogavice si lahko kupiš v naši spletni trgovini. Več kot dobrodošlo bo za naš račun, da lahko plačamo te in naročimo nove. Opomba: za naročila med 29. junijem in 3. julijem bo dostava zamujala, grem na dopust. 🙂

mtb.si

Saj mtb.si nikdar ni bil kak hud biznis, a ne pomnim, da bi bilo v vseh letih kdaj tako slabo. Razen nekaj izjem (hvala vam!) nas oglaševalci ne šmirglajo. Ker jim gre dovolj dobro, ker niso kolesarji in itak ne hodijo na stran, ker so med korono prodali vso zalogo, ker jim ne lezemo v rit … ne vem, verjetno vse. Obisk je pa rekorden! Prireditev, iz katerih rad prelivam prihodke v stran, pa ni. Pa poleg nove strani pripravljam še eno novost z napisom mtb.si in če zaigra še en konkreten valček, tudi odlična prodaja majic ne bo pomagala.

Vse najboljše, mtb.si, slovenska gorskokolesarska stran! In hvala vsem, ki ste v teh letih kaj prispevali, najbolj pa najbližjim sodelavcem.

Freestyle zaposluje
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam