22. novembra 2013

Namesto vencev, cvetja, sveč načrtovani znesek namenite v Sklad za Gorazdov trail, pravi njegova družina in KD Rajd. Za podporo projektu, pri katerem je sodeloval tudi sam, prvi legalni poti v okolici Ljubljane.

Gorazd Stražišar je bil veliko stvari, predvsem pa strasten gorski kolesar. Kolesarstvu se je zapisal z dušo in srcem, in verjetno se nihče izmed nas ni tolikokrat sedel na svoje kolo ter se odpravil raziskovati svet. Hkrati je bil tudi eden največjih javnih zagovornikov tega športa in veliko njegovih projektov je bilo koristnih za vse nas. Sedaj moramo vsi mi nadaljevati njegovo delo.

Gorazd je v zadnjem času veliko časa in energije posvetil legalizaciji poti za gorske kolesarje v okolici Ljubljane, partnerja pri projektu pa sta Mestna občina Ljubljana in Kolesarsko društvo Rajd. Člani društva smo odločeni, da projekt pripeljemo do konca, prva namenska pot pa bo seveda posvečena Gorazdu.

Družina in najbližji prijatelji Gorazda so si enotni – sam si ne bi želel vencev ali sveč, namesto nakupa takšnih izdelkov načrtovani znesek raje namenite v Sklad za Gorazdov trail. V Rajdu bomo vse donacije zbirali vestno in transparentno, celoten znesek pa bomo spomladi namenili izgradnji prvih legalnih gorskokolesarskih poti v Ljubljani.

Svoje poljubno visoke prispevke nakažite na:
Kolesarsko društvo Rajd
Dergomaška 61
1000 Ljubljana, Slovenija

Račun odprt pri Novi ljubljanski banki:  SI56 0201 3025 5500 535
Sklic: 00 2013 53
Namen: Gorazdov trail

Svoj “delež” pa boste lahko prispevali tudi, ko se bo začela gradnja. Rabili bomo veliko parov pridnih rok!

Objava na kd-rajd.si

Sledite nam