14. februarja 2019

Sestavi si svojo sanjsko ekipo svetovnega pokala v spustu in se pomeri z vsem svetom. Pa ne pozabi kupovati domačega blaga, za Mono boš dal sicer 7,5-krat toliko kot za Jabjeka. Včlani se še v slovensko ligo.

71 dni nas loči od prve letošnje dirke svetovnega pokala v spustu, ki se bo po dolgih letih ponovno odvijala na Mariborskem Pohorju. Če že to ni dovolj za mega hype, je tukaj še fantazijska liga v izvedbi strani pinkbike.com, kjer se lahko preizkusimo v vlogi meneĐerjev.

Sestavi svojo sanjsko ekipo za sezono 2019 in pokaži vsem, kako velikega imaš (možgan)!

Na voljo imaš 1,5 milijona ameriških Monopoly dolarjev in z njimi lahko kupiš 6 najhitrejših mesnih izdelkov DH prvenstva. Če misliš, da je 1.5 MIO veliko, se motiš, hitro ti postane jasno, da ne moreš v ekipi imeti 2x Gwina, 2x Pierrona, 2x Athertona.

Ne pozabi, vedno kupuj slovensko! Pinkbike ima ravno sedaj v akciji organskega BIO Jureta Jabjeka za samo 50k $, medtem ko so Moniki Hrastnik dvignili nabavno ceno na 375k $.

Tvojo ekipo lahko sestavljajo štirje moški tekmovalci ter dve punci. Po vsakemu dirkaškemu vikendu ti bodo prinesli točke (če se uvrstijo v top 60) in tvoj nickname popeljali na vrh lestvice. Po vsaki dirki Pinkbike na globalni lestvici najboljšemu teamu podari manjšo nagrado, na koncu sezone pa novega Trek Slash 9.9. karbon (29’’, haters gonna hate).

Za vsako dirko posebej (8 + 1x sv. prvenstvo = 9 dirk) lahko sestaviš drugačno ekipo.

Athertonova ne leti več, kot je lansko sezono (pa še grd bajk ima)? Zamenjaj jo! Dobro je spremljati dogajanje tudi izven samih dirk (Instagrami, Facebooki, migracije lastovk), saj se kdaj zgodi, da bo ravno tvoj najljubši tekmovalec/ka kakšno dirko izpustil/a in po nepotrebnem hitro ostaneš brez točk.

Odprli smo tudi slovensko downhill ligo

Včlani se preko spodnjega linka in tekmuj na manjši vseslovenski lestvici, kjer bomo na koncu sezone zmagovalcu podarili nagradni paket, ki bo vseboval kul nalepke, komponente (ne iz Wisha), majčke in še kaj. Za zmagovalca pa izdelamo tudi posebno nalepko, da bo na trailih vsem jasno, kdo je slovenski bog/boginja fantazijske lige.

Pa brez skrbi, še vedno si v igri za Pinkbikove nagrade, saj se pojaviš tudi na globalni lestvici.

 

Slo DH Fantasy League – Bikebros and Sistas

Sedaj pa v akcijo! Pokaži kaj znaš in naj bo sreča na tvoji strani!

Za več informacij, prijavo … skok na objavo na pinkbike.com

Fotografiji Unior/Devinci Factory Racing in Team Dorval AM

{loadposition inside}

BikeBro na …

Facebooku @TheRealBikeBro

Youtubu @BikeBro

Instagramu @bike.bro

Twitterju @Bikebrosky

 

Pa še Facebook skupina BikeBros and Sistas

Sledite nam