25. maja 2011

Tudi tebe mtb.si vabi na kolesarjenje in druženje ob 6. rojstnem dnevu tegale spletnega mesta. Dan: ponedeljek. Ure: pozno popoldanske in večerne. Lokacija: dvorišče športnega bara Lepa žoga in hribčki okoli Ljubljane.


V ponedeljek 27. junija bo preteklo šest let, odkar smo v spletno vesolje izstrelili spletno stran mtb.si
. Število zvestih obiskovalcev strani še vedno raste in na ta dan bi vas radi čim več videli na našem mini gorskokolesarskem festivalčku. Prvič v takšni obliki, saj smo to doslej tradicionalno počeli v manjši jati na dvorišču za bazo mtb.si in na bližnjem hribu.

Osrednje prizorišče bo dvorišče športnega bara Lepa žoga na Celovški 43 v Ljubljani. Sestavini pa bosta predvsem dve:

1. Kolesarjenje po bližnjih hribčkih. Ne prevelike skupinice se bodo nanj podajale od 17. ure dalje. Nekaj skupinic smo pripravili mi, še več si jih lahko sestavite kar sami iz svojih prijateljev ali družbe s Table. Več o skupinicah

2. Druženje na dvorišču. Lačni in žejni ne bomo. Dolgčas nam tudi ne bo. Med drugim pripravljamo glasbeni spored z izključno bajkerji kot glasbeniki – med njimi boste vi z računalniško igro Rock Band, na vrsto pa pride tudi vokalno-inštrumentalna zasedba Šank Norris, ki se bo z gosti premierno predstavila ob tej priložnosti. Videli boste tudi kakšno fotografijo in kakšen video.

Na tem mestu dovolj. V podstrani v našem koledarju vodimo skupine za kolesarjenje, tam se lahko tudi prijavite. Vse novosti, spremembe, nove skupine … bodo objavljene tam.

Več o 6. rojstnem dnevu mtb.si, skupine

Tema na Tabli, skliči svojo skupino

Vabljeni!

Sledite nam