29. marca 2013

Britanski dirt zvezdnik najnovejši dodatek postavi ponedeljkove predstave Masters of Dirt v Ljubljani oziroma cele t.i. vzhodnoevropske turneje.

21-letnega Sama Reynoldsa ni bilo na seznamu nastopajočih, ki ga je imel prireditelj šova Masters of Dirt, ki bo v ponedeljek 1. aprila v ljubljanskih Stožicah. Tako je bilo še včeraj, ko smo objavili napoved. A nam je mala (pošastna) ptičica namignila, da pride, zato smo še malo drezali v prireditelje, dokler nam niso potrdili:

Sam Reynolds bo drugi gorski kolesar ob Bienvenidu Aguadu na “vzhodnoevropski” turneji, torej na predstavah v Zagrebu, Ljubljani in Beogradu!

Sam z MOD nastopa že od leta 2009, nastopil je tudi na treh letošnjih predstavah na Dunaju in pred dvema letoma tudi v Ljubljani. Njegovi značilni triki so premeti nazaj, dvojni ali s kombinacijami.

Lani si je na tekmovanju Crankworx Les 2 Alpes težje poškodoval hrbet, a se ob koncu sezone že vrnil na kolo.

Potem pa v Lepo žogo!

Zabava po Masters of Dirt bo v športnem baru Lepa žoga na Celovški cesti v Ljubljani. Z vsemi jezdeci in za letni čas neprimerno oblečenimi Fuel Girls, za glasbo bo skrbel uradni DJ turneje Mosaken. Naključje, da je Lepa žoga to tudi “uradna točilnica” mtb.si? Nismo prepričani.

www.facebook.com/samreynolds26

Uvodna fotografija Alex Boyce

Sledite nam