18. januarja 2017

Tomaž Grm ostaja predsednik Kolesarske zveze Slovenije, v predsedstvu od gorskih kolesarjev poleg predsednika OGK Starmana še Kenk in Ciglar.

Redna volilna skupščina Kolesarske zveze Slovenije v prostorih Pivovarne Union je potekala po pričakovanjih, brez presenečenj.

Še en štiriletni mandat za krmilom zveze si je prislužil dosedanji predsednik Tomaž Grm, ki ni imel protikandidata.

Med sedmimi izvoljenimi člani predsedstva sta se po ključu panog znašla dva iz gorskokolesarskih klubov – Robert Ciglar (KD Rajd) in Jože Kenk (MBK Črni Vrh). Zunaj je ostal Janez Vovk (KD Calcit Kamnik).

V predsedstvo so predstavniki 49 klubov od devetdesetih v KZS izmed 11 kandidatov izvolili še Roberta Baumana (KD Brda Dobrovo), Vido Uršič (ŠD Bam.Bi), Sandija Papeža (KD Papež Podgorje), Bogdana Finka (KK Adria Mobil) in Gorazda Penka (KD Rog).

V predsedstvu, izvršilnem organu zveze, so ob sedmih članih še predsednik, predsedniki odborov kot podpredsedniki, predsednik strokovnega sveta, predsednik društva kolesarskih sodnikov ter predstavnik tekmovalcev.

Predsednik strokovnega sveta ostaja Luka Žele (ŠD Energija), med člane je bil ponovno izvoljen tudi Samo Rauter (KD Rajd).

Za predstavnika tekmovalce je bil potrjen Vladimir Kerkez (KD Šenčur).

Predsednik je pred glasovanjem poročal tudi o delu zveze v preteklem mandatu, na koncu pa zaželel dobro delo novo izvoljeni garnituri.

kolesarska-zveza.si

Preberi še
V sredo Kolesarska zveza dviguje kartončke

P.S. glede uvodne fotografije: Pivo smo dobili šele po glasovanju

Sledite nam