Biznis, Atherton bikes
Casio GShock
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
6. novembra 2020

Znamka Atherton Bikes za širitev potrebuje dodaten kapital, Giant ima novo evropsko tovarno, Harley Davidson pa prihaja v kolesarstvo.

Atherton Bikes

Dan, Gee in Rachel Atherton so se odločili, da znamko Atherton bikes popeljejo še višje in razširijo ponudbo koles. Preko platforme Crowd Cube iščejo nove vlagatelje. Cilj je zbrati 600.000 britanskih funtov (približno 660.000 evrov).

Najnižji finančni vložek v podjetje, oziroma delček podjetja znaša 11 funtov. Za več informacij obišči athertonbikes.com ali crowdcube.com. Časa za bodočo naložbo imaš še 27 dni.

Giant

Tajvanski gigant je pred kratkim odprl že drugo tovarno v Evropi. S tem namenom so pred dvema letoma v madžarskem Gyöngyösu kupili 22 hektarov veliko zemljišče in na njem v zelo kratkem času postavili proizvodnjo linijo s kapaciteto 300.000 koles letno. Razlog, zakaj so izbrali ravno Madžarsko, je v tem, da jim prav naša vzhodna soseda predstavlja najboljšo povezavo med srednjeevropskimi državami. Več na bike-eu.com.

Harley Davidson

Kultni proizvajalec motociklov se podaja v segment e-koles. Prvo kolo, ki so ga predstavili in bo na voljo v letu 2021, je Harley Davidson Serial 1. Ali bo kolo na voljo tudi evropskim kupcem, še ni znano. Dodatne informacije na harley-davidson.com.

Casio GShock
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
Sledite nam