Frišno, LoamLab
Freestyle gradimo skupaj
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Ride Loose Riders
15. junija 2021

Muc-Off, Specialized, Schwalbe, Peaty’s, Beast Components, LoamLab in Fox.

Fox

Nova potopna sedežna opora sliši na ime Transfer SL in ima manj hoda kot že dobro znani Transfer. Na voljo je tudi s premerom 27,2 in s težo 327 gramov. Pri Foxu so razvili ročico za zavita in klasična krmila, prav tako bo ročica za upravljanje združljiva s sistemi Matchmaker, Shimano GRX in I-SPEC EV. V notranjosti se skriva nova mehanska vzmet. Transfer SL bo na voljo s premeri 27,2, 30,9 in 31,6. ridefox.com.

Muc-Off

Ventilčki tubeless druge generacije so lažji in kar je najpomembnejše, niso v napoto penastim vstavkom v pnevmatikah, saj je notranji del ventilčka narejen tako, da kljub “napolnjenosti” notranjosti pnevmatike normalno dovaja zrak in tesnilno mleko. Več na muc-off.com.

Specialized

Pnevmatike Renegade, Fast Trak in Ground Control so prenovljene. Na novo postavljen profil je nekoliko nižji kot pri predhodnicah, srednji del pnevmatike z razporeditvijo “block in block” je sedaj v večjo oporo stranskemu delu profila. Na voljo bodo v treh izpeljankah: S-Works, Control in Grid. Različna je tudi zmes materialov v posameznih pnevmatikah. Zmes T5 je namenjena čistemu krosu, zmes T5/T7 (S-Works) združuje nižjo težo, boljšo stransko zaščito ter hitro tekalno površino, zmes T7 pa je namenjena pnevmatikam za vožnjo po slabših terenih in bolje duši tresljaje s podlage. specialized.com.

Schwalbe

Wicked Will se vrača v ponudbo nemškega gumarja. Pnevmatika je namenjena širokemu krogu uporabnikov, predvsem pa temelji na novem “down country” stilu vožnje. Tri izpeljanke: Super Race, Super Ground in Super Trail. Na voljo v začetku leta 2022, razen če jih prej ne dobiš na kakšnem novem kolesu. schwalbetires.com.

Wicked Will z Robom Warnerjem

Peaty’s

LinkLube je sedaj Premium. Mazivo za verigo tudi pri gospodu Peatu dobiva prestižnejšo, obstojnejšo različico. Namenjeno je vsem vremenskim razmeram. Kmalu na voljo tudi v Sloveniji in sicer v 60- in 120-mililitrski embalaži. Več na peatys.co.uk.

Beast Components

Nemški inženiring v vsej svoji popolnosti. Krmilo Flat Bar (2.0) je bilo deležno prenove, predvsem pa so mojstri karbona poskrbeli, da boš na krmilo lahko namestil zavore, ki si jih želiš, in to brez skrbi, da bi objemke zavor deformirale krmilo. Krmilo je zdaj močnejše in trdnejše, brez dodatnih gramov. Lahko ga uporabljaš tudi na kolesih z več hoda, brez skrbi, da krmilo ne bi vzdržalo vibracij. Krmilo je na voljo v širinah 740 in 780 milimetrov. beast-components.de.

LoamLab

Narejeno v Kanadi, razvito v Squamishu. Nove aluminijaste (6061-T6) opore za krmila s premerom 35 milimetrov. 32 ali 40 milimetrov dolžine, 160 ali 187 gramov teže. V več barvah. Videti so kar kul. loamlab.com.

Fotografije proizvajalci

Preberi še

Frišno: Obročniki, vzmetenje in računalniki

Casio G-Shock
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Ride Loose Riders
Sledite nam