Flat Out Days, Matic Kokl
15. avgusta 2020

V Kočevju prvi konkretni poleti na veliki liniji, tudi s kakim trikom, a le dvojica do konca. Odličen whip sešn na mali liniji. Več jutri!

Današnje poročilo s freeride žura v Kočevju objavljamo dobesedno nekaj minut zatem, ko se je zaključilo furanje (beri: letenje) na veliki liniji.

Vsi so bili zadovoljni, da so jo po včerajšnjem dežju sploh lahko preizkusili. BATT Crew je opravil ogromno delo, prestavil doskočišče zadnjega skoka, step-upa čez cesto, in solidno posušil poglobljeni del pred njim.

A poleg trojice “predtekmovalcev” na motorjih, Roka, Romana in nemškega profesionalnega FMX jezdela Kaia, sta dovolj hitrosti in poguma za skok preko step-upa zmogla je španski zvezdnik Bienvenido Aguado in Nemec Iven Ebener.

Ostali pa so se lepo seznanili s transferjem in dolgim gapom. Bienve je na transferju mimogrede, v vlakcu, obrnil celo premet nazaj …

Flat Out Days
Jan Perše v sede, v mavcu, vodi sestanek s tekmovalci. Pozor na Vrečkov veseli pogled.

Letenje na veliki liniji se tako nadaljuje jutri, v nedeljo. Po sporedu ob 17. uri.

Na veliko linijo so šli po 18. uri, prej pa se je kar 49 kolesarjev zabavalo na dveh manjših linijah na whip tekmovanju. Tudi tam je bilo kaj videti, med drugim vlakec za vlakcem.

Zdajle pa se zabava nadaljuje na pumptracku s “pit stop” tekmovanjem.

Sledi Instagram računom @flatoutdays, @bike.bro, @porsonmedia in @mtb.si za najbolj sveže informacije iz MTB trail centra Kočevje!

Na naslovni fotografiji visoko, visoko frči Matic Kokl. To je tale poba:

View this post on Instagram

👽 . . 📷 @klemenhumar

A post shared by MTB Rider | MTB Trail Builder (@matickokl) on

Preberi še

Flat Out Days: Čakamo, furamo in se veselimo

Sledite nam