10. marca 2013

Novo spletno mesto slovenskega pokala v mtb enduru s podatki o preizkušnjah, novicami in pravilnikom. Štart SloEndura čez štiri tedne!

Te dni je zaživela spletna stran slovenske serije tekmovanj v gorskokolesarskem enduru SloEnduro na naslovu SloEnduro.com

SloEnduro se čez štiri tedne, 7. aprila, začenja z dirko Enduro 3 camini nad Trstom. Serija bo združevala šest dirk, ki se delno prepletajo z drugimi serijami (italijanskima Triveneto in NordEst).

Stran SloEnduro.com bo prinašala osnovne podatke o vseh šestih preizkušnjah, za enkrat le za prvi dve. Poleg tega so med novicami tudi druge, povezane s tekmovanji ali udeleženci.

Zanimivo branje za vse, ki se boste letos podali na katero od preizkušenj, bo tudi novi pravilnik za slovenska enduro tekmovanja. Ločen je na splošna pravila, na točkovanje ter na pravila o obvezni opremi za nastopajoče. Na dirkah čez mejo, ki prinašajo točke za SloEnduro, bodo pravila seveda prilagojena lokalnim.

V koordinaciji serije je zelo dejaven Jaka Tancik (Energijateam.com), ki je tudi dal in uresničil zamisel o lastni spletni strani SloEndura. Izdelal jo je član Energijateam.com Jan Perše.

www.sloenduro.com

Sledite nam