Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
31. marca 2020

Novoustanovljeno severnoprimorsko dopisništvo s sporočilom graditeljev TCS. Odlok je zdaj tako naredil svoje, a obiskov so se otepali tudi na Vipavskem.

V zadnjem času smo nekajkrat omenili novoustanovljeno novogoriško društvo TCS (Trail Constructors Skalnica). Z veseljem objavljamo, da njihov soustanovitelj Tadej Štrancar prevzema dolžnosti severnoprimorskega dopisnika mtb.si – po vzoru trenutno edinega delujočega dopisništva, dolenjskega oziroma MTBJV (jugovzhod), ki ga opravlja Marko Majhen.

Naj Tadeju tipalke uspešno segajo vse od Podnanosa do Bovca in Krasa! Vi mu lahko pomagate z informacijami, najbolje kar s sporočilom na facebook stran TCS www.facebook.com/drustvoTCS.

Za začetek pa takole:

Minuli konec tedna je bilo kljub ukrepom za zajezitev koronavirusa še veliko prevažanja kolesarjev po državi za furanje – tudi na Severno Primorsko in Goriško.

TCS sporoča, da so proge na Goriškem, za katere skrbijo, zaprte zaradi spoštovanja državnih ukrepov ter sprejemanja odgovornosti do sebe in drugih.

Opažajo namreč, da se kljub zaprtim progam s trakovi in ostalimi elementi najdejo ljudje iz ostalih delov države in veselo bajkajo, kot da se nič ne dogaja. Ker je Goriška regija z zelo nizkim številom okuženih, apelirajo, da se ukrepe spoštuje in da ostanete doma.

S podobnim apelom se javljajo tudi domačini iz Vipavske doline. Vir VIVA Vipava Valley Sports. Tudi poti nad Ajdovščino so zaprte.

Od včeraj je gibanje izven domačih občin tako ali tako omejil odlok. O tem: Sprehajanje s kolesom ni prepovedano

{loadposition inside}

Preberi še
Tahitre: Prva legalna pot pri Novi Gorici?
Na verigi: Tadej Štrancar

Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam