15. januarja 2015

Leto dni po izidi uspešnice tu prenovljena izdaja, ki prinaša še drugo inačico prečenja naše deželice – Trans-Slovenia 02 čez Bled, Bohinj, Cerkno …

Skoraj natanko po letu dni po izidu e-knjige Trans-Slovenia, ki jo je napisal nemški avtor Uli Stanciu, je tu prenovljena izdaja. Ta na 156 straneh ponuja prenovljene in dopolnjene vsebine. Ob opisu trase izvirnega gorsko-kolesarskega turističnega produkta Trans Slovenia 01 predstavlja tudi novo traso prečenja Slovenije na gorskem kolesu – Trans-Slovenia 02 od avstrijskega kraja Faak am See po vzhodnejši smeri preko Karavank, Bleda, Bohinja, Cerknega, Idrije, Ajdovščine, Krasa … do Pirana. Kot je že v navadi z natančnimi opisi posameznih etap, višinskim profilom in nazornimi fotografijami trase ter krajev ob njej. Novost je tudi dodatek z več kot 40 naslovi ponudnikov nočitvenih kapacitet ob trasi, kar uporabnikom omogoča individualno načrtovanje posamezna etape.

Prenovljeno Trans-Slovenijo si za 16,90 evra lahko preneseš s strani www.bike-gps.com

Februarja 2015 bo na voljo tudi enako obsežna tiskana verzija, ki bo na voljo za 26,90 evrov in poštnino.

Trans Slovenijo Stanciu znova predstavi 5. februarja v Muenchnu ter prav tam na sejmu F.R.E.E. še enkrat 21. februarja.

Delovati je začela tudi spletna stran www.trans-slovenia.com, ki jo upravljata Jan Klavora in Andrej Bandelj. Stran ponuja podporno oziroma servisno okolje za turistični produkt Trans-Slovenia.

Preberi še
Trans-Slovenija je že resničnost, 17.1.2014
Trans Slovenija, nekaj besed z avtorjem, 24.1.2014
Trans-Slovenija osvaja Nemce, 16.2.2014

Uvodna fotografija Uli Stanciu

Sledite nam