peter palandačič, koala mount
22. decembra 2023

Pridružujemo se pobudi FB skupine MTB Slovenija za (brezplačne) predstavitve domačih MTB podjetnikov z videi.

V “upravi” največje slovenske gorskokolesarske skupine na Facebooku MTB Slovenija, ki šteje že blizu 13.000 članov, so bili pred dnevi “nekam praznično razpoloženi”, kot je napisal Nejc Černilogar.

Odločili so se namreč, da slovenskim podjetnikom in podjetnicam, ki so kakorkoli povezani z (gorskim) kolesarstvom, omogočijo, da se brezplačno predstavijo članom skupine.

Že ker smo radovedni, kdo in kako bo izkoristil možnost, se akciji pridužujemo tudi na mtb.si, tako da bomo videe objavili tudi na svoji strani.

Za predstavitev naj podjetniki posnamejo kratek, do nekako 5 minut dolg video, v katerem bodo predstavili svoje podjetje oziroma dejavnost in sebe osebno, svojo prostor, v katerem opravljajo dejavnost, ter delili kak uporaben nasvet.

Peter predstavi PANAbikes in KOALAmount

Prvega že imamo. Domžalčan Peter Palandačič je pohitel s preprosto predstavitvijo svoje dejavnosti in svojih nosilcev za shranjevanje koles na steni KOALAmount.

Pa poglejmo, kaj pravi …

Peter naštudira in izdela marsikaj, tudi nosilce za čelade, tudi kolesa in čelade barva po naročilu, zaupajo mu tudi tekmovalci.

Nosilce KOALAmount najdeš na www.koala-mount.com, v nekaj slovenskih kolesarskih trgovinah, pa tudi na Instagramu in Facebooku.

Nosilce KOALAmount smo pred časom že predstavili:

KOALAmount: Ko je kolo na steni kot umetniška slika

Sledite nam