1. aprila 2014

Koalicija kolesarskih klubov Ljubljane, Bike Gladiatorjev ne bo niti pri Tušmobilu, v soboto v krvavško Lužo tudi s kolesi. Kaj pa če je vse res?

Redni bralci mtb.si veste, da imamo tule radi prvi april. Namesto da se še enkrat zapletemo v kakšno divjo zgodbo s planinci, snovalci zakonov, projektanti novih koles in kar je še hvaležnih tem, vam tokrat natresemo nekaj aktualnih novičk, vi pa si mislite, katera je prvoaprilsko zakotaljena med njih.

Koalicija kolesarskih klubov Ljubljane
Ljubljanski društvi Rajd in Supersnurf sta sklenili zavezništvo na področjih pridobivanja proračunskih sredstev ter legalizacije poti. V združenje, ki se mu bo reklo Koalicija kolesarskih klubov Ljubljana, so povabili tudi ŠD LIFE in sicer povsem cestni KD Rog, a njihova vključitev še ni potrjena.

Na uvodni fotografiji dva člana Koalicije kolesarskih klubov Ljubljana iz sekcije za gradnjo ilegalnih poti.

Gladiatorjev ne bo
Na to mesto bi pravzaprav še najbolj sodila novica, da se bodo Bike Gladiators, lani ustanovljeno društvo s sedežem v Podlehniku, letos priključili h Kolesarskemu klubu Tušmobil. Pa z integracijo očitno ne bo nič, saj se je fantom organizacija povsem sesula. Mladinec Gabrijel Kemperl tako ostaja pri Supersnurfu, člana Aleš Virtič in Andreas Vidovič ter še vrsta tekmovalcev v drugih kategorijah pa gredo očitno na lov za novimi klubi.

S kolesi v Lužo
Na Luži na Krvavcu, ki je to soboto, bodo imeli prvič tudi kategorijo za kolesarje na MTB in BMX kolesih. Kaj se dela? Ja, piči se v lužo! Nastop samo za povabljene. Kako dobiš vabilo? V petek prideš na trening. Za to prvoaprilsko smo se uskladili z Lužo, tako da je novička tudi pri njih na www.luza.si

Zbirka klasičnih
Ob polnoletnosti uredbe posijalo sonce 1.4.2013
Namesto endura v koledar UCI vzpon 1.4.2012
Prihaja mtb.si 2.0 1.4.2010

Sledite nam