9. septembra 2022

Prihajata predzadnji dirki pokala Alpe-Adria, znani so datumi BMX dirk na SP 2023, Fantoni vabi na kamp in dirke češkega pokala v videu.

Alpe-Adria BMX Gencsapáti

Naslednji konec tedna, 17. in 18. septembra, bosta na Madžarskem na sporedu 9. in 10. dirka letošnjega regijskega pokala. Časa za prijavo ni več veliko, zato pohiti. Dogodek na facebooku.

Uradni datumi svetovnega prvenstva 2023

Kolesarsko svetovno prvenstvo, ki bo združevalo 13 disciplin in ga bodo prihodnje leto gostili Škoti, natančneje Glasgow z okolico, bo kolesarje v disciplini BMX race gostilo od nedelje 6. avgusta do nedelje 13. avgusta. Tako bodo predtekmovanja, kvalifikacije in tekmovanja potekala skozi celoten teden. Vikend bo rezerviran za elitne kategorije.

Podrobnosti na uci.org.

Želiš furati kot pro?

Vikendi v novembru, decembru in januarju bodo rezervirani za treninge z Giacomom Fantonijem, nekdanjim olimpijcem in enim najboljših italijanskih tekmovalcev v BMXu. Število mest je omejeno, najnižja starost pa 13 let.

Češki pokal Opava

Osma dirka močnega češkega pokala tudi v videih. Na vrhu kaotični finale kategorije 15 in 16 let, ostali videi na youtube kanalu Pavla Podolskyja.

Naslovna fotografija Simon Stojko Falk

Preberi še

BMX tahitre

Sledite nam